неділю, 10 квітня 2016 р.

Вінкєль* тижнє (3-10 квітнє)

Тиждинь минув аліґанцко. Пирше квітнє минуло файно, а після него сі зачєло, курва ! Спочєтку нашого Татка хтось взув ... у офшорні мешти і таку саму краватку і то увидів весь світ. Питько зі встиду аж у Іпонію полЕтів, бо не міг людьом у вочи сі дивити. Іпона мама поґласкала го плечих і він троха сі успокоїв. Іпонскі діти читали му свої хайку... 
Потомка головний скотиняка Неньки притігнув на Лису гору циганів, астрологів і корову та й зачєв з нев всякі магічні маніпуляції робити. О ! Пляшко перше хтів посягти на її годність, але цигани з ґрінпісу не дали му того зробити. Тодий він поцілював її в писок, посцяв через своє ліве пличе і ґвізнув* корові у вухо раком з гори. І та магія подіяла, бо вже в неділю прімєр всіх міністрів Зайценюк рішив поміняти ставку. Бо та, шо є, му вже не пасує і він про то повів нам всім у тилівізиї. Типерка замісто него буде корінний полішчук Вова Пейсман. Подивимосі хто з них який прімєр ! 
Сімсот прокурорів достали статус учасника АТО. Курва, та то цілий полк ! Теперка я розумію чого москалі не хочут сі вступати з нашої земли. Кажному цікаво сі подивити на живого прокурора в танку. В них, певне, там ціла колєйка* сі вистроїла. Приїхали на Донбас, полазили, жадного прокурора не найшли і домів. Тамка сі питают : 
- Ну шо видів ? 
- Видів !!! 
- Живого ? 
- Живого !!! 
- На танку ? 
- На танку, на танку !!! 
І всьо, нова партія придурків бігає по степу слуг народа шукає... 
Єден такий сиромудрий скурвисин по фамелії Суз хтів бувшого, але кажут, порєдного, прокурора Паська, закрити теперво вночи у Кийови.... 
У Сваляві відмітили Динь Всіх Циганів, про шо повіла Volika Zuzak. Стрілєли фаєрверками з рогаток, луків і навит з гаубици чєсів австро-угоршчини, заряженої крумплями з пасольов. Іхний вождь літав по свєті на чорно-білім коню і обіцєв всім, жи наступного року купе си кольорового, най тіко наскладає троха грошей. Навколишні селяни всіх пернатих сховали в камерах хранєнія Мукачевого. Між охранніками і курами часом виникали льогкі ножові зіткнення на користь перших. 
Якась Маша Симович повіла у фистбуку на всю Неньку, жи вна си хапнула кавалок Труханова. Мер Одеси на ню фист сі обідив і подав у суд. Той виніс рішеннє, жи типерка Маша мусит спростувати ту інфу на камеру вже перед цілим світом, ідучи на руках з долини догори по потьомкінскіх сходах. 
Голєндерскій рефериндум показав нам штивний* іменник з трьох буквів і то, жи нам до Европи ше сто літ раком верхи на тачках на єднім колічку. 
Моя Ядзє купила ми нові ґумакі і я мусів три дни метати по полю гній, а Ромусь з монополю* зато мав файну вирочку в той чєс. Бульба в тім році буде тана*, як ніколи, згадаєте моє слово ! 
Завше ваш, Яків Кутовий. 

* вінкєль - кут, ґвізнув - свиснув, 
монополь - магазин з алкоголем, 
штивний - твердий, 
тана - дешева, колєйка - черга

Немає коментарів:

Дописати коментар