неділю, 4 вересня 2016 р.

Низалежність і димокрація

Шо то є такє, люде ? Перше - то коли маїш баранів, конє, корову, телє і пару морґів з бульбов. Жиєш в горбах і возишсі фіров. Маїш все в носі і срати хтів на вібори, дипутатів та єнчих шефів. Можеш кажному ТАК оповісти стежку до дупи, жи го шляк трафит на місци. Але, якшо то саме можиш сказати тіко сусідови і тестьовій, а жінці нє, то вже димокрація. Бо мож дістати пательньов у вухо. Або, як кажеш якомусь такому дипутатови, жи він вар'ят, злодій і збоченець, а у відповідь тіко дим, шмарклі, маханє пальцьом і штинь, тодий то вже акурат тото друге. А, вже як ти си купив ровер, то мусиш сі вітати з тим фацетом з базарУ, шо велозапчасті продає. А він, курва, першим заграв твою Криську трийціть п'єть літ тому... І шо ? А нич, нима на то ради ! Яка тодий, в сраку, низалежніст, га, як мусиш в него кулко купити ?
Або, як ти вже вісімнайціть раз був обранцем народовим і на віборах був готовий кажному виборцю льода зробити і в сраку цілювати, а типерка знов став дипутатом і ті дали троха покєрувати землев і попиредник в тебе тиж порєдний скурвисин, то шо ти зробиш в пиршу чиргу, га ? Вірно - даш земельку кубіті, шо файно рахувала в твоїй передвиборчій комісії, бо атошникам чи неповносправним не спішно, вни зачекают, а коло смітника ше купа земли. Ото є димокрація, чи низалежніст... від людей ? 
Треба тисічі тон сміттє пристроїти, чи рури з-під земли відобувати хоч ? Порішаєм ! Рішиннє по мініґєс протєгнути можим, ми всьо можим ! Завантажим пйоново виборців макаранами на повний зріст, а шо ? Поклєїти земельку в смачнім місци тиж можна за кавалок хліба, нє ? Як шчістє си не куп'ю - то хоч майткі з начьосом си спрезентую, нє ? Мож навит всю вулицю биз води лишіти, головне би в твоїй хаті була, нє ? Треба комусь ґаражізамість скверика чи дитєчого майданчіка, га ? На, маєте, курва, тіштесі ! Впарку сі всрати ? Прошу дуже, ми тутво ! А рибілітаційний цинтр то самі си збудуєте, нє ? Мидицину ушчільнити тре ? Прошу паньства, биз жадних проблєм і єнчих громацькіх слухань, курва ! А на холєру нам тоті процидури, га ? Каса, курва, наше фсьо ! А за рік люде сі подив'ят, хто воко положів натирапію і протизобну лікарню, нє ? Бо людиска такі, люде злопамітні, так ! 
А, і обовізково, як ти вчергове став дипутатом і про всьо знаєш до мілімитра, то завше тре полити гівном попередників, нє ? І нарід знов ті вірит, курва, а ти сі тішиш з тих вар'ятів ! Ото є низалежніст ! Бо нігди низалежуєсі гівно в єднім місци, так ? Десь спласло, в єнчім місци вилізло і си смердит поволи ! Як ти є шміром, то в шо сі не вдінь, ним сі лишиш, курва ! Чи вокуляри си натєгнеш, чи краватку, чи камуфляж. Як воно в окулярах і кєдах - не завше то значи, жи мудре і спортсмен. Як має кутас в споднях - теж не завше значи, жи то є хлоп !
Чи може все ж таки тово докола димокрація і низалежніст, га ? Бо мині сі здає, жи то ниподопство і свовілля ! Памітаймо, люде, про memento mori ! 
Завше ваш, Яків Кутовий.

Немає коментарів:

Дописати коментар