суботу, 24 червня 2017 р.

Хобарникам не читати!

                     Хобарникам не читати.

      (Живлення амеби.При зіткненні амеби з їжею псевдоподії «обтікають» здобич зі всіх сторін, і, таким чином, харчова часточка, разом з невеликою кількістю рідини опиняється всередині цитоплазми амеби. Вікіпедія)

 В тім життю, люде, всьо ся змінює в єднім моменті. Після невеличкіх антикорупцийних тестів на омебах, в Неньці сі зачєли експерименти над вищими опаришами. Ті нейротихнології зможут фист помочИ порєдним людьом, бо суттєво полегшат життє всім, хто не жиє єдним дньом. А в усім винуваті студенти і остальні шмаркачі, котрим хочецця ЖИТИ, а не існувати!
Студенти, люде, фист перспективні люде! Но і вредні, курча! Бо НЕ ЗАВШЕ залежит їм на грошах і аби ніц не робити. Тому вни сі вчат, а заєдно і зароблєют, бо хочут жити ЛІПШЕ і тому всенькій рік гаруют, як сліпі конє. Приходе, наприклад, такій майбутній юрист в прокуратуру і каже:
  - Панове правопохоронці, мож у вас троха каси на хліб з водов заробіти? Бду вам прінтери заправлєти, а заєдно попрєтаю по габінетах. Я то вмію з дітинства. В мене в селі навит пацє в стайні до мене притензій нимає.
 А ті:
  - Та нима питань, працюй, хлопе.
 А за пару днів після такої роботи, хоппа!!!, і ариштували якусь прокуроршу на обцасах і з пєтьма патиками* зелених гривень в кєшени. І сидит вна в цюпі і думу гадає - де то я “кишку” спорола? Бо забула мантелепа, хто клєїть колічка поліцайскім пріусам коло постерунку, а заїдно і “Медіа Дрогобиччина” розносит, а насправді цинкує шо, кого, куди... І всьо лишень за перспективу справедливости.
  Або підроблєє курсант-поліцай паркувальником біля мєстної юстиції. І має ту і практику і теорію, і лєкциї з лабораторними... Паркує ті джіпи зранє до вечора, а ту, ррраз, і начальницю їхню копен дупен з крісла і вуаля. І то ніц страшного, жи вна за пару днів на головного комунальшчіка міста перекваліфікуваласі, то ненадовго.
 Тре підсипати перцю на сидзенє авта якісь пані в державній міні юбці? Не питання! Муніципалів потролити? Тиж без проблєм! Озокєритку хто пиляв? Вірно! А хто припинив? Тиж вони! Страйк нафтовиків хто устроїв? Політичну кризу в місті калійників чиїх рук діло, як си мислите, га? Так, люде, то все вони - тоті сезонні кєльнери, шиномонтажникі, промоутери, двірникі і хостесси…
 Зауважте, люде, жи коридорами ратуші остатніми днями часто ся волочат всякі підозрілі типи і ніби вікна чи ручки до дверей миют. Але то не так, люде. То ті смаркаті розносят спеціяльну чісотку, шо добре сі чіпає долонь хобарників. Тому в заголовку я про то шчіро попиреджєв, би'сте не читали, омеби мої золоті! Бо непотріб з ваших голів тіко так мож витравити! А, як шось сі не подобає - шуруй звідси берези поливати всім відомо де! Але типерка пізно, бо від цьої мінути кількість пацієнтів дерматологічного відділенє інтенсивно сі збільшит в рази! І потомка багатьом засвербит всякіми бідами і коростов всего життє. Чи ви си думаєте, шо ті всі арешти, конфіскації нізвідки ся берут?
  Дехто сі жаліє - нема на тих хабарників німцє з автоматом! А я їм кажу :
- А на холєру? Маєте пару порєдних спудеїв* і жадного машингвера вам не тре!
Тому повторяю! Не знаєш у шо ходит, причину чи мотив - йди і шершель спудея. Шукай, тобто. І дарма, шо деякі з них нігди в академіях сі не вчили. То ніц, бо вни мают єдно добро - ВІРУ в ПРАВДУ!
                                                                         Завше Ваш, Яків Кутовий.
патик - тисяча, спудеї - студенти

Немає коментарів:

Дописати коментар