пʼятницю, 1 вересня 2017 р.

День ЗІЗНАНЬ!


   Вчителям не читати, бо зара я вам запєрдолю дуууже злий допис. Про то, курва, як тре жити, але чось ми так Не живем!
   Но бо нинька Перше Вериснє - ніби має бути саме той день, коли хтось там ніби повинен звідкісь видобувати знання. Але то зовсім не так, курва, бо сьогодні ніхто нич не робит. Но б
о всі стоят на тотих лінійках, слухают, як мер (можете замінити на будь-кого, суть не зміниться) вчергове обіцєє зробити те, що повинен робити і БЕЗ обіцянок. І знову ж таки - ніхто сі не вчит, курва. Тіко цілий день мелют бздури. А потім тати-мами наймают репетиторів, бо дітині вчитель не дав знань. О! А репетитор дуже часто оказуєсі тим самим вчительом, котрий мав би тоту дітину в ШКОЛІ вчіти! Або колєґою того вчителє!
   А перед свєтом всі лазят по місту в пошуках квітів, чоколяди і коняків. Далі, після лінійок, тоті, кому то всьо спрезентували, шукают, де би ше потєгнути сотку-другу, або й залити пашчу, зблюватись остаточно і затишно заспати на колінах якоїсь хімічькі. А вчитель праці, після дози, обовізково стане вчителем співів, нє? Скажете: не всі такі? Погоджусь! Але вистачит і одного такого прикладу, щоб відбити бажання ходити до школи.
   Тепер си уявіт такво, люде! Ви наймаєте плиточника, шоб він зафігачив вам у ванній плитку. А він місяцями розмазує клєй по всій хаті, бухає кажної п'єтниці, свєткує день плиточника, штукатура, маляра і пиздобола,а ви все їдно мусите му за ті дні платити. 
А ви весь той чєс терпляче сі миєте в мидниці на кухні. Потім він, з горем пополам, виконує своє завдання і ви си мислите, шо то всьо, але то, курва, знов не так, люде! Бо потомка ви мусите касанути ше й такому ж "репетитору", аби він за тим сраним майстром попідтирав всі його ґанжі. А ше через рік приходе ше єден такій і перероблєє все по новій. Файно, нє?
Я тиж ходив до школи, люде, і то була попєрдольона система, і таков вна сі лишіла. Ніц сі незмінило за десяткі літ, НІЦ! Лінійки, квіти, промова директора, оплески, п'янка... день вчитилє, квіти, промова дурня з відділу освіти, оплески, п'янка...
А тому - З Днем ЗІЗНАНЬ вас, люде!
Зізнайтесі, хоча б собі, шо 
шо в День Знань ніхто сі не вчит, а замість проплачених з нашої кєшені, принаймні, п'яти уроків, ми маємо цілий ф'ют!!!

ВЧИТИ ДІТИЙ КОЛИ ЗАЧНЕТЕ, ГА?

Завше Ваш, невдячний учень Яків Кутовий.

Немає коментарів:

Дописати коментар