понеділок, 18 грудня 2017 р.

Иволюция

Карочі було такво, люде. Перед потопом Ной зібрав на ковчегови всякої тварі по парі. Але трафили там не тіко тварі, всякі падли і зволочі, но і бляді. Були навит динозаври і мамонти, курва! Але, так як динозаври грішні шопіздЕц від народження, то вни не вижили. Вода зійшла, земля стала тверда, шо страх помислити, і було тєжко знайти порєдне місце би закопати яйко. А от мамонти були більш ґречні і тому тіко полисіли і стали, курва, слонами.

Троха інакше сі стало зи слимаками. Би'сте знали, то така тварь, шо і хлоп і кубіта в однім, хуйпоймеш. Може навит сам себе заграти! Но то вни, курва, зачєли єбстись наліво і направо ше на корабли. І, як зповзли на сушу, не переставали. Ті, шо сі грали направо, так і лишилисі слимаками, а тамті другі - стали хобарниками. Розлінивились так, шо їм навит сі не хтіло їбатись. І тому зачєли сі розмножувати повітряно-крапельним шляхом, люде. І типерка, де не чхнеш, там, стоїт хобарник з кишеньов, об'ємом літрів на двіста. 
Блядь!

Про вибори

Пропоную перед кажними виборами проводити конкурс під гаслом "Повна срака"!

Переможці получат пересувний памітник під аналогічною назвою і відповідного вигліду! Якє місто заслужило, туди його і пересунут.

Ше мож між районами такі висціги робити, між областями... Йой, курва, та навит між будинками, люде!

...так си мислю, шо обранці задовго до виборів починали би чухатись, би тіко той памітник не стояв на "його" земли, га?

Завше Ваш, Яків Кутовий.

Немає коментарів:

Дописати коментар