понеділок, 2 травня 2016 р.

Папір, шпакі, сересер....

За совєтів то сі жииииило, я вам повім, курва, весело, як мізинцю в дупі ! 
Як я сі вчив у третим клясі, хтось в книжку битонному кучирєвому лєнінчику, шо сидів 
з нев у холі на пиршим п'єнтрі мойої рідної семої школи, намалював мрію всіх курвів з трох літер. Оголосили алярм. Всіх, з пиршого по третий, построїли і зачєвсі допит. Тирориста тодий не найшли і не розстрілєли, певне серед нас го і не було, бо дехто про то слово тіко в той динь сі довідов. ШкАндаль був страшенний, але в тилівізії не показували. То слово довго шматами ружними терли, з матюками і без, але не могли зітерти навит хлорков з биндзинов. Тодий го замадзьґали фарбов і шороку поновлювали, бо вно акурат на динь народжиннє влодка проступало. 
На паску всі стрілєли з карбіту, мєнти лІтали за нами,"шпаками", деяких навит ловили. Але ми повідАли, жи то в чисть першогомая салют, курва. І шо тодий ? А нич. Шпіца в сраку, штраф - батькови, а той в свою чергу наставляв звьозди солдацьким ременьом на наших сраках за то, жи ми сі попали. 
Макулятуру збирали, як вар'яти. Дньом перевиконували плян до школи, а вночи крали той папір зі складу, аби нарано половину віднести до кийоску "Вторчирмит"на колічках і з бабов Зінов всередині. Він завше став у дворах багатоповерхівок, тамка мож було получити за папір і дрантє з лахів, дифіцитну срайтасьму і заповідного томасоєра. А другу половину вкраденого вночи, ми тарабанили знов до школи ! І знов був плян, холєра ясна ! 
На зимових вакаціях ми завше колідували. Знов мєнти ліниво лапали нас, нотували, після канікул вчитилька вела кожного за руку в мусарку і тамка нас на рік ставили на УЧЬОТ в дитєчій кімнаті. За місіць татусь йшов до того майора, римонтував му тілівізор, при оказії напивавсі з ним в дупель і син, тим самим, проходив люстрацію. Мож було робити, шо хоч, до наступних свєт, бо тодий (і типерка тиж) всі мєнти були заошні випускники Дрогобицкого педу. 
По нОчах, ми ходили до перекупників по мнєсо. Баба Надє Кєлава мешкала акурат коло мнєсокомбінату і в неї завше вно було у великій кількости, а в склепах нє. Тамка завше товклосі купа мєнтів, прокурорів і єнчий непотріб. Треба було запукати по своЄму, двері сі отверали, рука в золотих пирстнях брала касу і кидала на поріг торбу з дифіцитним тваринним білком. 
.... далі бде... 
Завше ваш, Яків Кутовий. 

*"шпак" - шенепідліток :) , запукати - постукати, срайтасьма - туалетний папір

Немає коментарів:

Дописати коментар