пʼятницю, 1 липня 2016 р.

Реформи, в морде !










Чули'сте, жи скоро бде теротиріяльна риформа і до Рурослава приєднают два села - ГусенИцю Спільну і ОпЕлі ? Влодко Рура з Бани вже заповів, шо бде йти на начєльніка того тривимірного салату, курва. І презентувов ми тотуво передвиборчу програму разом зі всіма своїми бзіками. 
Пирше, шо він зробит : відмінит воду "по годинах" ! Типерка рідонька бде текти по ХВИЛИНАХ ! ... з погрішностю в штирнайціть сикунд. Мож бде її набрати у спиціяльних пунктах. Пітилітрові слоїки з-під оливи мєстних гуртовень будут видаватисі безплатно під росписку із заставов хати, ґаражу або місцє на цвинтари. В кого нима нирухомости, получит повне пожиттєве право бисплатно полокатисі в баюрах і калабанях зранє до вичора з подальшою передачою того права в наслєцтво. 
Калінізацийні люкі всі ся познімают, би не мож було вкрасти, натомість мєстні хакєри розроблят про них інтирактивну мапу і оборудуют кажен нанотихнологійов оприділення "свій-чужий". Як хто не мєстний брикне в люк, то му зразу сигналом в пашчу пєрдик! і всьо - він вже в курсі де ся знаходит. А свої - то бдут вчили розположення тих дзюр з пиршої кляси. 
Всі підземні жилізні рури будут прирівнані до корисних копалин типу нафти чи ґазу. Бо ту їх фист як багато, більше, ніж лісу в усіх Карпатах разом з Бещадами. Видобуваннє рур з земли сі узаконит на міжнароднім рівни в штап-квартирі НАТО. ЗаборонЕно буде засипати і рівнати ямиска і траншеї, шо сі лишают після викопів тотих пєрдольоних рур. Бо тодий нам бде леґше метро достроїти, то шо косміти не вспіли. Но і бардюри вже ніхто вапнити не бде, бо хідників не буде. Для икономії ! 
Вирви і ямиска, шо на дорогах, шутром чи асвальтом не бде сі засипало ніґди ! Зробимо сплошне раллі, цілорічне, а не то шо в Спідници - раз на рік, курва ! Раллєтуристи будут до нас їздили з усійої Ненькі, би сі повозити по наших шляхах. І нікого шляк не трафит, нє ! Бо такіх танкодромів вни ніґде більше не найдут. 
Потомка Ладзьо ліквідує всі дитєчі плошчадкі, а замісто них постависі гаражИ, базарИ і ше шось. Би кажен ровер, гуляйнОґа, а навит роліковий коньок, мав свій ґАраж. Дітиска мают звикати до дорослого життє змалку і вміти отверати і замикати вочи на підсвідомім рівни. А ше він повів, жи ліквідує ВСЮ мидицину в місти, лишит хіба єдного фильшера з ровером у ГусенИци, або в ОпЕлях. Бо хоріти рурославці не бдут мали чєсу ані раз ! Коли ? Як тоті штириста тисіч з области прийдут, то шомісєцє бде сі проводити фестиваль "Твій дім - смітник, шануй го !". На нім презентуватимуть свої досягнення провідні міста та села области і не тіко ! А ше в нас будут шосуботні конкУрси на кшталт "Найди своє шчістє у сміттю" та шонедільне метання народних обранців до мусорного баку з розбігу. А раз на рік конкурс краси серед геїв-єдинорогів . 
Наразі всьо, бо Влодко повів, жи сі змучив баєрувати і йде си хляпнути в пашчу півлітри свіжовигнаного гудрону з провідного звалишча области. 
Дякуймо в пас Влодкови за откровення вже від типер ! 

Завше ваш Яків Кутовий. 

бзік - примха, рура - труба, гуляйнОґа - самокат, пас - пояс, баюра, калабаня - калюжа, цюхи, лахи, дрантє - стара одежа.

Немає коментарів:

Дописати коментар