середу, 28 березня 2018 р.

Діла державні

Діла державні.
Вчора Dmytro Bulatov наклоцав, шо цензор написав, шо Насрову фист сі захтіло у президенти! Каже, шо палац в него вже є. Булаву хоче! Чули'сте?
Як про то взнав'їм, люде, зразу по своїм джерелам сі пройшов. І от шо вни ми розповіли.
В обороні, люде, в нас, полюбе буде головний миротворєц Антоха. То є бабохлоп, шо любит, аби всьо було чисто, порєдно і, головне, вилизано. Тому, би'сте сі не сумнівали - тамка всьо бде гут.
До того чєсу, як Насров стане головнокомандуюшчім, люде, з цюпи вийде Трєшчіна, бо ї випустят по закону Семена Ченка, котрий в той момент сидітиме в нікарагуанскій тюрмі за непораховані зуби.
Надюху зразу ставлят на буфєт. Тобто в соцзахист. Але тодий вже тре перейменувати го на соцнапад. Приходе до неї якійсь немічний з патиком на прийом. А тут Надюха така з дзиґаром в писку і погаром горівки в руці:
- Чьо нада?
І всьо. Вже нікому нічого і нікуда.
Головним доктором Неньки тодий тре обрати Танюху Мантян. В неї конкретно підходящій фейс професійного психіатра з підисєтирічним стажем зи села Бережницє, шо за Старим Самбором.
Головним синоптиком поставлят Шуфреча. Знаєте чого? Бо остатнім чєсом, люде, прогнози в нас ніхуя сі не справджуют, аніраз, курва. А люде від того злі і фист їм сі хоче когось відпиздити. Но а тому хлопови всьоїдно вже, бо він гет протівоударний. І витривалий, як бруклінскій нєгр. Навит незнаю, люде, хто го ше не товк, крім Ляжка і Джулькі.
До речі, остатню тре буде тиж десь пристроїти. В будівельній сфері десь. Най дорогу Кропивницький- Миколаїв відбудує. Тодий добрих два десятка літ її не буде видно на політичнім обрії.
Про єнчі посади наразі нич незнаю, люде, але як взнаю, зразу вам оповім.
Я би ше додав, жи тре бде прийняти закон про ліміт на фамілії. Но бо як то може бути, жи в парляменті дві берези, але то хлопи та ще й здорові, як дуби. І з герашченками то саме, люде. Хто з них кубіта, а хто навпаки?
Мусе бути хтось оден, би люде сі не пльонтали в тім всім, нє?
Але то вже най новий презедент рішає, в него голова більша.
Завше Ваш, Яків Кутовий

Немає коментарів:

Дописати коментар