середу, 28 березня 2018 р.

Про кіно про Лару Крофт

З кіна прийшов'єм. Мушу вам го переказати. Але, як сі називає, не скажу, не просіт.
Жила си єдна ладна дівчина. Все в неї було люкс, гурскій ровер мала, в боях без правил биласі, піццу розвозила, повний фарш, карочі. Але тата не було. Бо той єдного разу пішов си на роздебенди і не вернувсі.
Вирішила вна го найти. Найшла си моряка-кітайцє і приплила з ним на оден японскій острів, бо їй сказали, шо татуся тамка виділи, як він чиєсь золото шукав. Гітлєрове чи Лазаренка, не важливо.
О! А там, курва, купа китайців гору колупають. Їх туда заслали за то, шо красовкі браковані робили. А охраняли їх здорові такі нєгри з білим хлопом на чолі.
Опшем стріла вона там свого батька. Він разом з тими жовтками скарб шукав, але наразі ніц не найшов. І ту увиділи діру в земли. Кітайців на горі лишіли,а самі з тими охранніками полізли в печеру. А там тунель довжелезний. Вони туди, сюди, вправо, вліво і натрапили на одну кубіту. Страшну таку, шо капєц, бо вна в труні довго лежєла, та ще й заразну, як оказалосі. Всі зраділи, кажуть, о то, певне, вже й до золота недалеко. Але тато був ше той козел і заразивсі від тої баби. А потім і нєгрів тиж. Тай кричит до доні:
- Чуїш, мала, на тобі гранати. Підорви нас всіх та й тікай, бо в неї тріпер, а тепер і в мене. Не можна мені на велику землю, бо мене твоя мама приб'є так і так. А, як з печери виберешсі, най Танька ше з мінамьота йобне, ок?
Ну і шо робити? Чеку видьорнула, одну, другу, трету, кинула:
- То тобі за маму, збоченцю!
Воно яааааак БАБАХнуло і всьо докола зачєло сі перевертати. Камені літают, цегла, арматура, термоси з кавов, опшем піздєц повний. Та мала довай тікати, від того свинства ухилятися. Довго бігла, бігла. Тута, ррраз, вибігає назовні з печери та й питає:
- ШО ВСРАЛИСЬ?
Певне, буде друга серія!
Завше Ваш, Яків Кутовий

Немає коментарів:

Дописати коментар