четвер, 24 березня 2016 р.

Маршручік.

...В маршручіків шодень мєхосмотр - такий ритуал, наподобі того, шо шамани проводят : медсистрі тре понюхати кажного, чи не смердит кому з писка голови чимсь потустороннім, чи скурвисини завізали пуцькИ на ґудз, би на файних кубіт сі не дивити, а на дорогу. Ше тре зо три-штири рАзи зо свічков докола кажного хлопа обігти, би тиск не зашкалював і всякє такє... 
Петро Олексин купив си кільо сємочок (на три ходки старчит), шмаркнув смачно слимаком об пліт* бувшого судді, пошарудів сіров ґаляретов* у голові і риґнув вчорайшим бімбром з часником. Потім всівси на крулєвскє крісло маршручіка. Ниніка він ту ґлувний ! Цалісінький динь, курва, в пєрдоль пинсіонерів ! Їдем ! Петько завів двигун, махнув на прошчання руков слимаку на паркані, втиснув сциплєніє і вдарив по коробці*. Авто з задоволеннєм пернуло і заглухло. Шофер обурено вийшов з кабіни і ногов покопав по колам. Єйці сі порозклєювали, перекотившись з єдної ногавиці в інчу. Спокійно забайдив си вінстона, чекаючи покі пасажири почнут денервуватисі про відправку і пішов до найблишчої брами*, би у вінді* відлити всю негативну інфу, почистивши чакру вчорайшого днє. Нарід мовчки пер в сальон парашуткі... 
- Де ти пхнеш, мантелепо зморшчена ? Капот свій закрила, до холєри ясної ! Якє пинсійне, в мене вже такіх, як ти, табун ! Я ті зара зроб'ю безвізовий рижим ! У фірму "Штивний Мацько", гггг ! 
- АТОшник ? І шо ? Нема місць ! Тре було си бетер зі сходу привезти, мав'бис на чім їздити по наших дорогах, гггг ! Ой ! Прпрш... То правдивий штик коло мої шиї ? Ласкаво просимо, захисничок ти наш ! Дорогу воїну, курва ! 
- Я ті зара повім культурально, алькаїда францувата, двисі на ню, вчора срала в кукурузі, нині їй давай джукузі... ГГГ ! 
- Діти, курна, де ви всі лізите ? Пішки, в морде йе..., пішки, курна ! Ту недалеко, п'єть кільомитрів... 
- Чуєш, ти, нагуляний, де ти сі пхаєш ? Стій кАменем, бо, як ті пАльну монтіровков межи вочи, з носа булька ті вискОчит ! ГГГ ! 
- Діду, курва, ти шо голодЕн ? А шо з писка вИсит слИна до колІна ? Повтирайсі, ти ж не битховен*, бо пішки підеш ! 
- Так, курва, гопозиція тамка на бамбетлі зизаду, ану рєзко бабло передали, бо я вам на кінцевій паску спечу ! 
- Ану, курва, ціхо* ВСІ ! Кохана звонит ! Так, рибко... на роботі... всьо файно, куп'ю хліба, молока, масло і всьо на швіті, шо тилько не хочиш... але троха потім, мишко моя... 
- Всьо, рушаєм, лінтяї, туніяцці і їхні дітиска, напхалисі вже по саму ватерлінію, курва !.. Так, курва, питаюсі - сіли всі, курва ? Погнали ! Хто не встиг на наступній зупинці дістане супсидію, як дожене... ГГГ ! 
...Так само він любив погутарити з динаміком від радія в авті, як було порожньо в сальоні, би повісти му всі свєткові побажання гріховній раді, мєстним кєровнікам і дорожнікам в своїй, фист суворій, інтерпритації. 
На кінцевій Олексин поставив автобус впритул до зупинки, зайшов за неї і задоволенням наклав огроменне вето в місцеві корчі, шо були вирубані "Зеленим світом" ше два літа тому, але Богу дякувати, лиш на папері. Бо той вулик, шо називавсі вихОдком* у розумінні мєстних кумунальшчіків, аж ніяк не пасував до тої назви і був повен "прополіса" по самі вінцє. 
... Ше з водійскіх курсів Петро памітав, шо маршручіку за рульом НЕ МОЖ мешти перезувати і срати , всьо остальне - МОЖНА ! 

Повозивсі троха, завше ваш, Яків Кутовий.

Немає коментарів:

Дописати коментар