понеділок, 2 липня 2018 р.

Пане президенте!



Пане Президенте, закі ви не накреслити свого каракона під Законом про Трансплянтацию, вимагаю внести до него отаківо корективи. Бо закон, прошпана, ніби файний, але фист бракує тамка наступних статтів:
1. Зобов'язати примусову пересадку СУМЛІННЯ безпосередньо перед вступом до влади та шляхом запровадження періодичного шчеплення у випадку підозри зкурвлення під час перебування на службі народови. Для почєтку шотижневе, а далі, курва, як піде!
В якости антигенного матеріалу використовувати очишчені штами шпіцаків, копняків та інших піздюлін. В крайніх випадках використовувати синтетичні батогові вакцини, сміттєво-яєчну терапію та простріл лівої колінної чашечкі з пістолєта. В майбутньому можливі зміни у виді шчеплень в зв'язку з прогресом.
Для особливо обдарованих порушників слід розробити альтернативні.
Наприклад, показове прибирання території в центрі населеного пункту порушником, вдягнутим в костюм Адама чи Єви з додатками дьогтю та пір'я. Режим онлайн трансляції обов'язковий.
2. В якости запобігання поширення зрадоінфекції ЗАБОРОНИТИ пересадку всіх органів без виключення від депутатів опоблоку, регіоналів, комуністів та іншого партійного непотребу (список додаєсі і може сі коригувати). Натомість біоматеріал вишченазваних організмів разом з їх власниками ПРИЖИТТЄВО направити на обовізкове дослідження в Окадемію Посполитих та Пересічних Громадян в рамках майбутньої наукової роботи "Як не стати гівном за життя? "
Завше Ваш, Яків Кутовий

Немає коментарів:

Дописати коментар