понеділок, 2 липня 2018 р.

На "ґуму" пісталєт і несподіванки ефект

На "гуму" пісталєт і несподіванки ефект
Одне чмо, шо мало зброю, ходив і сильно нев сі хвалив. А єдного разу не поділив він з кимось єкусь кубіту. І ту, курва, ррраз! і драка.
Но то спочєтку зачєли вни сі бити гонорово. Оден на оден. В штири вока, курва. Але тамтой хлоп був моцним і дав тому чмови порєдного хАрчу. Кровянка з писка, зуби на асфальті, ну карочі, вафлі.
Но то йди домів, замасти рани зєльонков і файрант, нє?
Але чмо біжит до хати, приносе пісталєт і витєгає го з криком:
- Я ті єйці відстрелю, би'с знав, як до мої Галє ходити!!!, - і прострілює хлопови ногу з "гуми", акурат троха нижче єєць.
Но а той, ясне діло, хоч і боксер, але скабанів, курва, як циклоп, від тої болі. А ше більше від усвідомлення того, ким він міг стати, якби не його реакція. Но то він найшов в собі сили, вихопив пістолет, поставив того чма раком зі словами:
- От же ж пітушара, блять!!! Зара я ті зроб'ю номерок до проктолога,- і встромив люфу йому в очко.
Але ангел-рятівник акурат пролітав над тим всім і, мабуть, прошепотів чмови правильні слова, бо той зразу сі обісрав на рідонько.
Ефект несподіванки спрацював на відмінно, бо літо докола і чмо було в короткіх споднях. Так шо штинь стояв, курва, на піввулици. Ясни струй, шо хлопови зразу сі перехотіло стрілєти, но то він кінув пістолєт на кузов якоїсь вантажівки, шо проїзжєла повз і пішов мити руки.
Потім приїхали мєнти і сі оказало, шо то чмо, мало того, жи чмо, то ше й депутат якийсь був, мєстний.
Отож, люде, в життю головне вчасно сі всрати.
Завше Ваш, Яків Кутовий
Pe. Se. Чмо другий раз в депутати вже не трафив.

Немає коментарів:

Дописати коментар