понеділок, 2 липня 2018 р.

Передвиборча концепція програми кандидата на голову Окремої Територіальної Громади

Передвиборча концепція програми кандидата на голову Окремої Територіальної Громади - Яків Кутовий
(Партія ЗПШ*)
Перше, люде, шо я, курва, зроб'ю, то впроваджу премії за посмішки персоналу для відвідувачів держустанов. Люде голосуватимуть смайликами - сумними, роздратованими чи веселими. І бдут їх кріпили на двері габінету службовцє. А шоб не було ботів, за них бде люта кара. Штири години привселюдно, на центральній площі, либитись до перехожих. Для того діла навит мож написати нейронку, шо бде з камер лічити кількість посмішок.
А вже, як якійсь слуга народа дістане людий шокапєц, то тиж не проблєма. Всьо бде за гроші, люде. От захтілось тобі дати піздюлєй чиновнику? Без питань. Ставим ринг в центрі міста. Платиш в касу тишчу чи п'єть, в залежности від статусу того, хто тя вкурвив, і впірьот. Капи, рукавиці, шоломи, все з бюджету міста. Білєти на бій тиж платні. Транляції, рикляма на WBO там, Ютуб в онлайні... А як той битисі не схоче - плате патик зеленими. О! І каса в кєшені міста для проведення культурно-освітніх подій.
Бо рок-фестивалі бдут відтепер шомісяцє, курва! Joryj Kłoc бде на презентації нового мера, но бо дітий багато і матюкатисі не мож. А далі -Пирятин з Пирятина, Жадан і Собаки з Харкова, "Бетон" з Лємберга,
Піпа і TRAKTOR з Кийова ,
Familia Perkalaba з Франека та багато інших кльових музик.
Andriy Zholob люде, зможе практикувати просто після концертів, або навит і під час. Здам му в орєнду пару квадратів нерухомости в самім центрі, біля сцени, за гривню.
Но бо місто важких технологій повинно відповідати свому іміджу, нє?
Так от. На кажнім фестивалю, на розігріві, бдут виступали якійсь відділ держустанови зи своїм самодіятєльним номером. По черзі. Премію получатимуть відповідно до кількости глядачів, які прийдут на них сі подивити. Бо все бде анонсовано заздалегідь. Тізер ,трейлєр з кавалком номера, прізвища виконавців, режисера ітд.
Самодіятільностю наші слуги бдут сі займали тіко у відгули., які вни си зароблят, збільшивши кількість прийнятих містян, не втративши, при тім , на якости роботи.
Чи буде серед них хтось невдоволений? До сракі. Шось придумаю. Мислю, шо після моїх радісних пропозицій, люде із захватом напишут заяви, а профспілки підтримают. То є раз! По-друге, то вже бде ОТГ і мож приймати троха інші правила, в звязку зі специфічною кривизною місцевого ландшафту
А ше в мене буде провдива рада старійшин. На першому поверсі ратуші. У вестибюлі. Вни цілодобово бдут грали в доміно, карти, нарди ітд, жеби не було коли сі відволікати на політичне життє міста. До тої ради потраплятимуть всі, хто був у більше ніж двох партіях. І нема на то ради. А чо більше двох? Но бо я гуманний всередині. Люде мають право сі помиляти.
А, мало'м не забув. Якшо хтось ня обідит, то я пиздити нікого не буду. Для цього стоятиме спеціальна стіна. І в ню кажен зможе самостійно вдаритись з криком:
- Їбать, я дебіл!
Опшем основні тези я виклав. Далі по ходу дєла.
Голосуйте за мене, курва, бо як нє, то срака, мотика, кавалок патИка!
*ЗПШ - за пітнайціт шеста, або 5:45

Немає коментарів:

Дописати коментар