вівторок, 1 жовтня 2019 р.

Файний мєнт - зимний?

Файний мєнт - зимний?
Події остатніх днів, люде, змусили ня пригадати два реальних епізоди, які чотко вказуют хто є ху в цім життю.
Вродила кубіта мєнта. Начяльніка угро. Мало того, шо він був мусором, то в него ше й прізвище глистиянскє було. Но і говорив відповідно. Типовий окупант, курва, бо було то за совєтівблять. Здоровий, курва, лось був, карате займавсі. Мав двох дітий, дівчинку та пацана. Мала була спортсменков, чемпіонков урср навит і виросла в гарну кубіту. Вийшла заміж, народила дівчінку...
Натомість син - таке собі, ні риба, ні гівно.
Почував себе в нашім селі королем. Заради каси, щемив всіх підряд. І блатних і тих, шо навпаки. Загалом дуже багато зла людям зробив.
Але єдного разу хапнули го на хабарі. Обшук, сто тисіч рублів в батареї центрального опалення. Зразу купа "хвостів" повилазило, а всі його "колєґі", разом з долею сі обернули до него сраков. Но і тюрма, потім вийшов, нікому він не тре...
Довго повідати не бду іно оповім вам кінець.
Син його заштивнів від передозу, донька, розвелась і спилась на ніц. А вже її донька тиж вклякла від шмалі, народивши перед тим донечку. Її, Богу дєкувати, виховує дід та татко.
Сам герой розповіді одиноко вмер, навит не змігши трафити в дім старців.
І ще оден, сучасний, але не менш показовий приклад.
Жив си даїшник, любив гроші, особливо від п'яних водіїв. Колись я го спитав, чи ти, хлопе, сі не боїш, жи воно може проти тебе сі обернути. А тойхуй каже:
- Куба, та як я можу позбавити прав шофера? То ж його хліб. А він сі проспит, та й все бде норм...
За якийсь чєс його сусідови скочила на плече білка, він зарядив рушницю, перебив всіх курей даїшника, а його самого ранив в сраку. Кіпіш до небес, хлопа забрали, але той порішав за гроші і дали му штраф за хуліганку. Даїшника то вкурвило, але сі зачєла і люстрация і йому стало не до того. Погнав він в ато відмиватисі. Побув пару місєців, подоїв провдивих воїнів на блокпостах, отримав убд, но і пішов далі си робити мєнтом.
Аж ту, курва, сусід його дорогий знов приїжжєє з сибірскіх заробітків, влаштовує гучну забаву і раптом згадує, як на него той мєнт заяву накатав. Знову білка на плече, ґівера в руки і відео, де мєнт повзає на колінах, благаючи, би го не вбивали.
Спитаєте чим то сі закінчило? Нічим. Той йолоп жиє в сибіру на постоянці. Мєнт, як був гівном, так ним сі залишив - надалі вираховує п'яних водіїв, дахує лісовози і сі тішит кажній "заробленій" гривні.
Епічне відео деколи вилазе в інтернеті, а небо готує му новий сценарій, бо жадні знаки згори ніґди не навчат телепнє їх розуміти.

Немає коментарів:

Дописати коментар